Tiden räcker inte till

Det känns vissa perioder att tiden inte räcker till. Ibland önskar jag att dygnet var 36 timmar istället; )
Har jag en timme över så blir jag förvånade, det går i ett från att jag går upp tills jag stupar i säng. Men samtidigt så är jag en ganska rastlös person, tror att jag lätt skulle bli deppig om jag inte hade något att göra. Fast jag kommer alltid på något; )
Man kan alltid ta en extra promenad, finns alltid en låda eller plats där saker bara slängts ner som måste sorteras(tror att alla hem har en sån plats) pyssla med barnen är alltid skoj; ). Träna, baka, göra egen pasta, eller varför inte börja ordna inför påsk. Så som sagt, tiden räcker inte till,men det känns som att jag inte vill att den ska det heller :)))
Ha en bra dag!

handlat blommor, kläder, jordgubbar

Underbart väder idag. Blev +15 grader. Fick vårkänslor och köpte vita penseer. vita rosor och sen ville Nova ha lite minipåskliljor. Det blev kläder till barnen, både toppar och byxor. Sen avslutade vi med smaskiga jordgubbar innan vi åkte hem och gick ut på promenad. Planterade blommor, lagade mat och städade. Läste "fula ankungen för Nova" och lekt med Emilio. Han lyfta några hantlar och titta på lite shabby chic. Nu är jag helt slut. Ska upp kl 06.00 imorgon. Gonatt

VÅRKAMPANJ PÅ LAPRIZZMASILVER! FANTASTISKA FYND JUST NU!

KOLLA IN PÅ LAPRIZZMASILVER.SE FÖR FANTASTISKA FYND! KOLLA VÅRKAMPANJ! MYCKET ÄR SÄNKT MER ÄN 50% CHECK IT! ; )

JIPPI SOL SOL SOL!!!

UNDERBARA SOL! SKA GÅ UT OCH GÅ LÅNGPROMENAD MED BARNEN OCH VOVVARNA ; )
SEN SKA VI MEST TROLIGT IVÄG OCH HANDLA LITE BLOMMOR TILL KRUKOR OCH RABATTER...ÄLSKAR SOLEN. GLAD; )))))

Låt som får mig på lördagshumör ; )

http://www.youtube.com/watch?v=RgoiSJ23cSc&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=RgoiSJ23cSc&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=RgoiSJ23cSc&feature=relmfu

GLÖM INTE HÅLLA UTKIK EFTER MINA ANNONSER INOM KORT!

JUST DET! SÅ HÅLL ÖGONEN ÖPPNA!

ÄPPELMOS I HUVUDET!

JAG TRODDE INTE ATT JAG SKULLE BLI SÅÅÅ SLUT I HUVUDET AV ATT TA EN INTENSIVKURS PÅ TRAFIKSKOLAN MEN,JOO, HELT OFF! SAKNAR ATT SKRIVA PÅ BLOGGEN OCH LÄSA ANDRA FINA BLOGGAR. MEN DET HÄR ÄR JU OCKSÅ VIKTIGT, SPECIELLT NÄR MAN HAR VÄNTAT SÅ LÄNGE SOM JAG. NÅJA, JAG TAR IGEN DET SEN; ))
SEN HAR MIN LILLE POJKE INTE VARIT SIG SJÄLV SISTA TIDEN. HOSTA, SLÖ OCH INTE VELAT ÄTA(ALSTÅ ÄNNU MINDRE ÄN VANLIGT) JAG LÄNGTAR TILLS JAG HAR MITT KÖRKORT OCH KAN DRA IVÄG PÅ UTFLYKTER MED BARNEN UTAN ATT DET SKA BLI SÅ BÖKIGT MEN BUSSAR OCH GREJJER!  NÅJA, HADE BARA EN LITEN KORT PAUS. UT MED HUNDARNA, LITE KAFFE...SKA TILL TRAFIKSKOLAN IGEN...WISH ME LUCK MEN TANKE PÅ MITT ÄPPELMOS I HUVUDET!;))

ÄR DET VÅR I LUFTEN? JAPP!

FÅGELKVITTER, FRISK LUFT, SMÅ VINTERGÄCK OCH SNÖDROPPAR. ÄR DET VÅR I LUFTEN? JAPP! DAGS ATT BÖRJA RÖRA PÅ KROPPEN ; )))

Helt galet!!!

Dagarna bara snurrar runt! Helt galet! Fan knappt man hinner andas hehe.
Först upp kl 06 sen till körskolan, sen gick upp till min mamma och åt för det är närma. Sen till körskolan igen. har 2 körtider om dagen. Sen hem, ut med vovvarna. Till körskolan igen. Hem, fixa en lätt måltid. Iväg och handla. hem lämna matvarorna, iväg till en underbar massage hos Frida, världens bästa massör, snart osteopat. Min man ska dit imorn...riktigt duktig är hon. Sen hem äta, lite dator, jaha sen i säng...sen var det samma visa imorgon.
Kram

Ojojoj...vann mycket shabby chic på Tradera! ; ) Ska visa när jag får dom : )

Ja jag bjöd som bara den och nu hm....har jag en hel del som jag inte vad var jag ska placera det...men jag hittar säkert en plats...ska fota och visa när jag får dom...gonatt

Tradigt med folk som lägger reklam för sin blogg i kommentarlänken alltid:(

Så jäkla tradigt,80% av alla kommentarer är tjejer som vill att man ska kolla in på deras bloppis...men hallåja!
Är det vad det handlar om, att marknadsföra sin bloppis på andras blogg så att man kan tjäna en 20 lapp eller 2...känns lite B faktiskt. Men dom som har riktigt fina bloggar, dom gör inte så för det behöver dom inte...folk besöker dom ändå...
Men klart att jag får fina kommentarer  med ABSOLUT och det är jag glad för...men bara trött på dessa som gör reklam för sin bloppis i kommentarlänken-men jag granskar ju dom först ändå så dom läggs ju inte ut på sidan, förutom om det är något jag gillar givetvis! Gonatt

Jag tror inte att nån av låtarna var "rätt" men det va väl ok.

SÅ lätta låtar. Dom flesta kan nog hitta på dom där låtarna själv...inget magiskt precis:(
Men inte skit heller.
Men om jag ska gissa, så tror jag att det fanns andra låtar som skulle klarat sig bättre i Tyskland, men men...gonatt o sånt; )

Grattis på namnsdagen Prinsessan Viktoria och min prinsessa!

Jodå, varit vaken sedan kl 06.00 men har legat kvar i sängen ett tag. Tycker inte om att bara rusa upp och börja stressa. Vaknar hellre tidigare och kan ta det lite lugnare. Men tidigt är inte mitt favoritord...men idag hoppas jag på en massa roliga saker. Vi har jeanskampanj på jobb och min lilla flicka har namnsdag, ja inte Nova, det finns inte med i kalendern, men Viktoria är hennes andranamn! Just för att hon föddes på samma dag som Prinsessan Viktoria blev det Nova Viktoria! Kul för att då flaggar alla både på Novas namnsdag och födelsedag. Nu får jag nog sätta lite fart! Sen har jag ju en sak till ikväll att se framemot...

Dax att lägga sig...jobba imorgon...upp kl 06

Jaha då var det dax att lägga sig, jag tror jag kollat alla sidor med shabby chic, lantlig stil som finns! Googlat allt! Upp och jobba imorgon så det är väl lika bra att hoppa i säng! Gonatt!♥

Finns det en sötare lampa...Linda loves!

Hittade den här fina lampan till salu på nätet! Jag älskar den! Hoppas den är kvar så jag kan köpa den! Tror inte min man gillar den, han är mer för modern stil. Jag gillar att blanda! Men annars kan jag ha den i min kommande lilla walk-in-closet om det inte faller honom i smaken! För jag måste ha den :))

Dålig på att framkalla bilder-tips-ta barnens skolfoto o rama in

Måste erkänna att vi är riktigt duktiga på att fotografera. Jag tror vi tog runt 10 000 bilder under Novas första år. 99% på henne. Men vi är tokdåliga på att framkalla. Känns att det aldrig blir av. Så nu köpta jag 2 söta ramar och klippte ut och ramade ut dagis och skolafotona! Tips för en stressad mamma; ))

Färdig löksallad

Väldigt enkel fredagsmiddag. Vi brukar alltid försöka laga finare middagar eller luncher, fredag lördag söndag. Men idag var det fullt upp och vi är alla trötta så det blev pannbiffar, skruvpasta( jag ville ha potatis men Nova ville ha pasta) och en enkel löksallad med tomat lök olivolja och vegeta. (egentligen är pannbiffarna en blandning mellan pannbiff och pjeskavica, har i både vitlök och vegeta)

Före löksallad


Tänkte du sälja något begagnat i shabby chic stil? Jag kan köpa det ;)

Har du någon liten paradhylla, spegel, minibyrå eller liknande inredning, i fransk, svensk eller engelsk lantstil. Eller shabby chic så maila mig gärna någon bild så kan jag se om jag vill köpa det/den...

Min finaste kökshandduk-shabby chic och lantlig stil...Linda älskar! :)


Riskettan var obehaglig...usch usch...tänk på det i helgen!

Ja det var verkligen obehagligt på riskettan på körskolan. Riktigt hemskt och se olycker som skett pga körning med alkohol i kroppen...sorgligt.
Och att trötthet är lika farligt(nästan) kanske man inte tänker på...tänk på det i helgen, var rädda om er och folk omrking.




Åhhh! sol och faktiskt +3 grader : )

Riktigt fint väder...skönt efter nattens storm. Blir pigg och glad...och ja  just det! Det är fredag! : )))))

usch, gillar inte blåst...men gonatt ändå

Jag gillar inte när det blåser såhär...har alltid tyckt att det är obehagligt...en annan tråkig sak...min pojke har feber IGEN...måste nog ta honom till vårdcentralen imorgon efter min riskutbildning på trafikskolan.
Får se om det blir någon sömn inatt...men gonatt ändå

FICK 2 SUPERSÖTA LAMPSKÄRMAR AV MAMMA

FICK 2 ST SÖTA LAMPSKÄRMAR AV MAMMA IDAG...LUNCHADE IHOP HEMMA HOS HENNE... JAG SKA KÖPA VITA LAMPFÖTTER TILL DOM OCH SÄTTA DOM I KÖKSFÖNSTRET...KAN SE DET FRAMFÖR MIG : ) TACK MAMSEN! PS.MIN MAMMA ÄR SUPER PÅ ATT INREDA OCH HAR ÖGA FÖR DET LILLA EXTRA...JAG KOMMER INOM KORT ATT LÄGGA UT BILDER PÅ DETALJER I MAMMAS HEM OCH TIPS.

FYYY FAAAN!!!VILL HAAAAA

HELT UNDERBART VINTAGE GLASBORD...NU KOMMER JAG ATT SE DENNA BILDEN FRAMFÖR MIG HELA TIDEN OCH INTE KUNNA KONCENTRERA MIG BUHU...I LOVE..NÅN SOM SETT NÅT LIKNANDE NÅGONSTANS???

Söt låda på soffbordet

Soffbordet har även en tunn, smal låda mitt på ena sidan, perfekt för tidningar, servetter, mm

Mitt fina soffbord...från Mio

Älskar formen på benen på mitt nya soffbord från Mio. Nice shape

jag kan lägga upp fler bilder på bloggen, louis vuitton...

Jag lägger gärna upp fler bilder på bloggen på Louis Vuitton scarfen eller något annat som jag säljer om ni vill ha fler. Det står givetvis Louis Vuitton ingraverat i tyget.

Shabby chic ask...

Min favvo ask, där jag jag förvarar små örhängen och liknande som lätt annars försvinner. Jovisst jag har ju olika smyckeskrin men jag kan ändå inte hålla ordning där så jag tycker det är mer praktiskt att ha allt smått i en ask eller burk; )

Mikou-min lilla chihuahua.

Det här är min lilla goding, Mikou,på 1.3 kg. Han är den snällaste lille vovven som finns, inte speciellt glad på bilden, men han fryser när han varit ute på promenad i värsta stormen. puss puss min lille Mikou

Min lilla chihuahua- Diva

Min lilla buse, Diva, på typ 1,6 kg i sin rosa vinterjacka

Vitt blockljus med hjärta...

Har köpt hjärtat i en liten inredningsbutik på söder i Helsingborg, vanligt vitt blockljus...enkelt och sött

Inspiration från mywhitecountryhouse...så fina saker...i Love

Jag blir helt ärligt galen med alla fina inredningsbutiker och alla fina bloggar med så mycket inspiration...är det någon som vill tipsa om en fin blogg eller websida med inredning i lantlig stil, shabby chic eller retro så maila mig gärna och skicka lite fina bilder så lägger jag gärna det här på min blogg...kram

Om du har tråkigt, titta in på laprizzmasilver.se och vinn pkort på 300:- : ))

Ja, gör det. Det finns alltid något fint att hitta! Och nu är det tävling också, lägg gärna till mig som vän på facebook, laprizzmasilver, och tävla om ett presentkort på 300:-
Det enda du behöver göra är en beskrivning av någon av smyckena, och det finaste, roligaste, fräckaste som vinner, får ha sin beskrivning i butiken, på facebook och givetvis här på misslindas.blogg.se

Tjingeling

nej :((( sjuk...feber...

Fasiken också...just det som inte får hända, har hänt, har blivit sjuk och kan inte köra idag...och jag som hade 2 körtider: (((...jag är nog inte poppis nu. Men jag har sånt tryck över ögonen och hög feber så jag måste verkligen vila upp mig...typsikt. Hoppas jag kan gå imorgon!

BURBERRY ANNONS


GRATTIS PÅ INTERNATIONELLA KVINNODAGEN!

GRATTIS PÅ INTERNATIONELLA KVINNODAGEN! PASSA PÅ MED ETT BESÖK PÅ LAPRIZZMASILVER.SE OCH UNNA DIG NÅGOT UNIKT, SPECIALDESIGNAT OCH OVANLIGT. HANDPLOCKAT RUNT OM I VÄRLDEN I ÄKTA STERLING SILVER,925. INGET HEMMAGJORT UTAN RIKTIG FIN DESIGN. VÄLKOMNA ; )

PS HUR SKA NI ELLER HUR HAR NI FIRAT INT KVINNODAGEN? MED EN SEMLA ELLER 2? ELLER SOM VI, MED EN NY BIL ; ))

Nej, jag krockade inte idag heller...

...det tyckte min dotter var jättebra. Tagit 2 körlektioner+gjort 2 test idag så min hjärna är lika med äppelmos...fick iallafall tid att träffa lillasyrra. Åt skaldjursallad på Meny...I like... och så en Chai latte på det. Försöker ligga så lågt jag kan med kaffet. En liten kopp på morgonen är vad det blir. Jag trodde jag skulle hinna lägga ut min Burberry trench i bloggshoppen igår men jag fastnade med annat så hoppas att det blir ikväll istället..

vet inte vad jag ska tycka....

http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A

Det borde inte vara svårt för Lopez att få någon att skriva en ny låt till henne?! Att använda sig av "Lambada" melodin+ Pitbull? Hm..den är inte dåligt...men inte toppen heller

Ska snart lägga ut en annons på min Burberry trench!!!

Ska bara plugga lite till, vila och sen ska jag sätta fart och fota lite saker som jag inte använder, shopaholic som jag är, så är det ofta jag tänker, att jo den passar nog, men sen är jag lika petig att det ska sitta perfekt och gör det inte det så säljer jag det igen ; ))
Tur för vissa, som då får det till betydligt bättre pris än jag köpte det för ; )
Tjingeling på en stund!

Körskolan imorgon(ja ja vet att det heter trafikskola)

Länge har jag velat ta körkort men, ja det har bara inte blivit tid över, men nu har jag tagit tid! Så imorgon bitti är det dags att ut och köra! Finally! Lika bra att utfärda en varning...hehe

Säljes. se annonsen


Nice weekend...

a då for vi iväg och skulle se om vi kunde hitta något köksbord och/eller hyllor och inredning till våra garderober. Men något got lost in translation för att vi kom hem med ett soffbord från Mio ; ))  Alltid något! Vi åt ute men sedan på kvällen blev lillkillen sjuk med feber  så det blev inte mysigare än så... men man ska vara glad för det lilla. Idag har jag läst 60 sidor i körskoleboken och även ätit en riktigt god och nyttig lunch med mina favvogrönisar. Stuvad spenat, broccoli, röd paprika, champinjoner, avokado och sist men inte minst ruccolasallad. Mums! Till det hade jag en klick gräddfil och ett stekt ägg...antar att jag blir inspirerad av att solen skiner därute, äter alltid bättre mat då ; ))

Godmorgon Fredag!

Även om jag inte sovit en blund inatt ska det inte stoppa mig från att känna mig glad, för att det är min lediga helg!
Och då ska vi börja titta rundor vad jag ska ha i min lilla walk in closet. Just för att jag mest jobbar helger så får vi inte så mycket tid ihop att titta i inredningsbutiker och möbelaffärer, för att när jag är ledig, så jobbar min man.
Men nu i helgen ska vi försöka kolla runt lite. Han ska även bygga färdigt sin garderob. Nu har vi snart renoverat vårt hus i 2 år och börjar närma oss...så nu ska vi rikta in oss på garderoberna i helgen. Sedan kommer jag vara ledig hela nästa vecka-för att gå en intensivkurs-körkort: ))
Så även om hela kroppen värker och jag är så trött så har jag mycket att se framemot...

Snart ska jag göra mig iordning och tänkte satsa på lite denim mode idag på jobb och matcha med mina nya ögonskuggor i cobolt blått! Såååå godmorgon fredag!

Ner i badet med Dolce Gabanna

Min bästaste duschcreme som jag fick på morsdag! Använder den endast när jag behöver piggas upp och unna mig något...eller när det är festligheter på G! Just nu åker den fram för att jag behöver piggas upp...

En liten förmiddagslur

Måste bara vila en stund. Min son har varit vaken i princip hela natten så jag är helt slut, och har haft möte nu på morgonen, så ska jag orka med att åka iväg och gå till sjukgymnasten och gå på teorin så blir det till till att ta en liten förmiddagslur....zzzzz

Underbar ring pärlor spets...

Ring "River"från laprizzmaislver, nu på kampanjpris. Spetsklänning i bakgrunden, "egendesignade"tändsticksaskar, pärlor från Flash, nagellack,Chanel...

Nytt på väg in till laprizzmasilver.se

Denna ring finns snart hos laprizzmasilver.se

Min lilla egendesignade box...

Jag har tidigare inte varit speciellt pysslig och kreativ...men sista tiden när det finns så mycket att välja mellan så tycker jag om att titta in på tex Panduro och liknande butiker. Att välja mellan olika spetsar och boxar mm och sedan gå hem och pyssla med barnen är jättemysigt. Här är en liten låda som jag själv gjort. Älskar allt med spets...

Köpte lite smink på lunchen

Köpte lite makeup på lunchen, jag var ute efter någon cobolt blå ögonskugga och gick in på H&M, då såg jag att dom hade en pallet med massa olika färger, det är kanske inte den bästa kvaliteten men detta är färger som jag kommer att använda någon gång bara så jag högg en sådan och en matchande blå penna. Och sedan blev det stadium, behövde ett gummiband som min sjukgymnast rekommenderade att jag ska använda och hittade något slags pilates gummiband och det fick duga. Nu ska jag ögna igenom Zaras webshop för vad jag förstod kan man äntligen börja shoppa online imorgon. Och det ska jag verkligen göra. ; )

Ha en skön dag .)

Hoppas alla får en skön dag! tjingeling

Kolla in vårkampanjen på www.laprizzmasilver.se

Kolla in vårkampanjen på laprizzmasilver.se
Är du sugen på vintage style så kolla in kategorin "markasiter" Frågor! Maila mig gärna! Welcome

Upp och hoppa!!!

Upp och hoppa! Oavsett om det är kallt ute så känns det lite vårlikt idag! Och vovvarna är helt tokiga och fåglarna kvittrar! Nice: )
BLir sååå sugen på att shoppa! Vårkläder nya smycken skor! Ok, jag ska nog "sonda terrängen"först och se vilka färger som jag ska ha i vår! Lika bra så att det inte blir som vanligt...allldeles för mycket shopping :))

Borde göra en ansiktspeeling nu ikväll

Det skulle vara skönt och göra en ansiktspeeling nu ikväll. Tvätta av sminket och peela av allt det tråkiga.
Jag älskar Lumenes "Arctic peeling" den har mycket större och fler peeling korn än vad alla andra märken jag har provat har.
Om man har känslig hy kanske det inte är så bra, men vill ma få rejäl cirkulation och peela ordentligt är den super!
Är jag lat tvättar jag av makeupen med tvål (jaja jag vet det fååååår man bara inte) men annars för tillfället använder jag Lancomes ansiktstvätt. Den är helt ok. Varför inte fila fossarna samtidigt när man ändå är i farten ;)

Precis kommit hem från jobb

Har varit en lång dag. Precis kommit hem från jobbet. Lite seg blir man när man kommer hem vid 21-tiden, men hellre det än att börja 9.30 tycker jag. Tar det absolut lugnare på morgonen....
Äta något enkelt bara...

Leaf


Supersöt ring"Leaf"


Vårfint från Laprizzma!


Underbart och vårfint hänge i äkta sterling silver 925.

Mattpolerat.(matchande örhängen finns)

Örhänge i samma serie finns.

Bredd: 20mm.

Längd: 45mm.

Art nr: 54-706-4522-5.


1 Mars! Ska det bli vår nu? Fest?

1mars, det känns så stor skillnad och säga 1 mars än "sista februari". Det känns som en tung barriär att vara i februari. Men att säga mars, det känns som en lättnad. Det värsta månaden(för mig) är över. Ok november är inte heller så kul men då finns iallafall julen att blicka framåt mot.
Men nu är det mars mars mars! Det borde firas! Och det är tisdag! Det kan vi också fira! Då är vi på steg 1 att göra livet till en fest : ))
Ha en underbar 1 mars. Tjingeling!

RSS 2.0