Men tjena! Kan ju inte sova nu! Det är ju Oscarsgalan! Upp o hoppa igen

Glömde ju bort Oscarsgalan!!!Det är bara till och upp och hoppa igen. Nu somnade lillkillen så jag borde väl också knoppa, men...nja det blir nog Oscarsgalan och sen knoppa!!!

Slut för artist...för dagen :) sov gott Sverige

Nu ska jag lägga mig och läsa lite...kanske en bit mörk choklad kan slinka ner
Sov gott Sverige! : )

Med risk för att låta tjatig...

Finns det någon därute som vet eller har sett vart jag kan köpa ett liknande bord som detta fina shabby chic...please let me know..

1115 HK. JATACK, OM JAG INTE FÅR EN CORVETTE KAN JAG TA EN SÅN HÄR I 35-ÅRS-PRESENT


Min lilla flicka bästa fotografen

Min flicka på 6,5 år är verkligen den bästa fotografen!. Om inte bilden blir bra är det nog föremålet( i det här fallet jag) som inte är det bästa hehe.  Hon är så stabil på handen när hon fotograferar. Här är jag i profil! (älskar min fina tapet från Laura Ashley)

Duka fint

Jag försöker så ofta jag kan duka fint till oss. Även om det är bara jag själv, allihopa eller bara jag och barnen. För att äta ihop är något som jag tycker är viktigt. Jag tycker inte om att bara slänga i sig maten och sen går alla åt varsitt håll. Nej, jag tycker att det är en tradition som jag vill ha, oavssett hur många som äter tillsammans så, en måltid om dagen vill jag att vi sitter ihop. Gjorde en enkel men söt dukning. Glas med söta blommor från Cervera, fat från Ikea, bestick från Albrekts guld och sist men inte minst mina söta älskade servettringar från Village- där det är ingraverat smaklig måltid. Tack för maten , )

SKA DET VARA SÅÅÅÅ SVÅRT ATT MOSA EN AVOCADO?

HM... JAG TYCKTE ÄNDÅ ATT JAG KÖPTA DOM SOFTASTE AVOCADONA MEN SÅ SVÅRT ATT MOSA DOM. AHHH DÅ FÅR JAG VÄL SLÄNGA IN DOM I KITCHEN AIDEN OCH SÅ FÅR DEN GÖRA JOBBET HIHI.

JIPPI! BLIR SÅ GLAD AV SNÄLLA KOMMENTARER , ))

NU NÄR MAN ÄR SÅ NY PÅ ATT BLOGGA BLIR JAG SÅ FÖRVÅNAD ATT DET FINNS SÅ SNÄLLA OCH GULLIGA MÄNNISKOR MED FINA KOMMENTARER; )) TACK SNÄLLA


Då blir det chicken soft tortilla idag! God start på veckan ; )

Ja det är kyckling som gäller, igår grillad kyckling, idag blir det chicken soft tortillas! Det är så jäkla gott!. Jag vet att det är fullt med kalorier i både avocadon och gräddfilen( och osten) men jag tror inte på att reducera fett och äta light mat. Nej, då är det bättre att röra på sig mer och när man rör sig, så gör man det med fart! Nu ska vi promenera och hämta Nova på skolan, sen ska vi fixa mat tillsammans! Känns som en helt ok måndag!

En ny morgon en ny dag en ny vecka!

En riktigt tröttsam morgon, men nu blir det lite fart, iväg till ortopenden med lillkillen, sedan hämta lilljtjejen på skolan. Laga lunch, betala räkningar, sortera tvätten...men seeeeen kan jag få tid att titta på mode, inredning och make-up på nätet och DÅ blir jag avlsappnad igen. Ja trots allt det är måndag, en ny morgon, en ny dag, en ny vecka!Och ja just det! Det är även fina nyheter på väg in på www.laprizzmasilver.se!

Tips från Misslindas-www.Laprizzmasilver.se

www.laprizzmasilver.se
Den finns färdig för leverans i storlek 17.5.

Snygg ring i äkta sterling silver 925. Oxiderad för en coolare look.

Art nr: 54-706-4209-5

Titta gärna in bland alla unika smycken-www.Laprizzmasilver.se

Planka var helt rätt idag!

Efter en tröttsam natt med en liten pojke som inte vill sova, och en liten räksmörgås till lunch på jobbet, så var det helt rätt med en planka med fläskfile! mums mums

Eller så här?


Så fint


Ja just det!

Ja just det! Jag köpte ju en sak till mig själv! Givetvis, kommer aldrig tomhänt ut ur en butik,hihi.
Köpte en fin kruka, ja precis, i shabby chic stil. Hur fin som helst!
Jag måste köpa en ny växt till den, kanske en orkide? Fin till mina tulpaner som jag köpte på vägen hem!

Jodå det blev akupunktur igen

Japp då har jag varit hos sjukgymnasten. Jag har haft ont ett bra tag i högra skuldran och hela ryggen. Tydligen inflammation bla. Jag fick akupunktur första gången förra veckan och det gick bra. Hade någon velat sätta nålar i ryggen på mig för 2 år sedan hade jag vägrat, men nu när jag har haft så ont så säger jag bara"gör vad som behövs". Och så blev det lite lätta övningar med gummiband-men jag blev sååååå sjukt sugen på att börja styrketräna igen. Det är minst 2 år sedan jag gick relativt regelbundet. Men nu vill jag så gärna komma igång igen.
Men det är väl så när man inte kan, då vill man ännu mer.
Jag får ta det lite lugnt och sakta bygga upp muskulaturen runt ryggen så får vi se vad tiden utvisar;)

Hann med en sväng på bokrean också med barnen. Det blev 7 barnböcker. Inga böcker till mig den här gången.
Ha det!

Vintage style. Kolla in min butik www.laprizzmasilver.se

Kolla in min butik www.laprizzmasilver.se
Något fint att pigga upp sig själv eller någon annan med i väntan på våren. kram

VÅRSOLEN LYSER MED SIN FRÅNVARO

BRUKAR DET VERKLIGEN VARA SÅ HÄR KALLT I SLUTET AV FEBRUARI? DET ÄR SÅ ATT JAG ÖVERVÄGER KONSTANT SÅ FORT JAG HAR ETT ÄRENDE - BEHÖVER JAG VERKLIGEN GÅ UT IDAG, KAN JAG INTE GÖRA DETTA EN ANNAN DAG. FÖR ATT DET ÄR SÅ BITANDE KALLT. JAG SITTER HELLRE INNE, DRICKER KAFFE OCH HAR TÄNDA LJUS. PYSSLA MED BARNEN OCH SE EN FILM SOM VI REDAN HAR SETT JA,SÄKERT 50 GGR. SOLEN LYSER MED SIN FRÅNVARO, OCH NU UNDRAR JAG, BEHÖVER JAG GÅ TILL SJUKGYMNASTEN IDAG? MEN JA, DET GÖR JAG FAKTISKT.
DET ÄR BARA TILL ATT TA 20 LAGER KLÄDER OCH GE SIG UT. OCH TÄNK, VILKEN TUR ATT JAG BOR I SKÅNE, HADE JAG BOTT LÄNGRE NORRÖVER HADE JAG NOG INTE GÅTT UT PÅ 6 MÅNADER HEHE...

FINNS DET ETT LIKNANDE BORT NÅGONSTANS???

HELT PLÖTSLIGT BARA FÖLL JAG PLADASK FÖR ALLT SHABBY CHIC. OCH NU SÅ FORT JAG SER ETT VITMÅLAT SLITET BORD ELLER ETT VITRINSKÅP...JA DÅ ÄR JAG DÄR IGEN OCH VIIIIILL HA!
KONSTIGT EGENTLIGEN FÖR JAG HAR ALLTID VELAT HA ALLT SLÄTT OCH FINT UTAN REPOR OCH GÄRNA LITE STILRENT OCH ...BEIGT MEN NU ÄR JAG GALET FÖRTJUST I SHABBY CHIC...OCH DET HÄR BORDET PÅ BILDEN...JAG BARA MÅSTE HA ETT SÅNT...IALLAFALL ETT LIKNANDE FÖR DET HÄR PÅ BILDEN FANNS OCH SÅLDES I USA...

ISADORAS VINTAGE MINT+IN THE ARMY


GRÖNT GRÖNT GRÖNT

JAPP DET BLIR VERKLIGEN GRÖNT I VÅR OCH SÄKERT KAKI GRÖNT HELA SOMMAREN OCKSÅ. JAG BLEV SÅ SUGEN PÅ CHANELS HÄRLIGA LE VERNIS MED FÄRGEN "BLACK PEARL"(245:-) MEN EFTERSOM JAG BARA "PAUSAR" FRÅN MINA NAGELFÖRLÄNGNINGAR SÅ BESTÄMDE JAG MIG FÖR EN GÅNG SKULL ATT KÖRA EN BUDGETVARIANT OCH KÖPTE FLER OLIKA FÄRGER ISTÄLLET, BLA ISADORAS "IN THE ARMY" NR 706 OCH "VINTAGE MINT" 619 OCH KÄNNER MIG HELNÖJD. JAG HAR ANNARS SVÅRT ATT SLITA MIG FRÅN MINA VITA FRANSKA MEN JAG TROR ATT DET ÄR BRA ATT VILA SINA EGNA NAGLAR DÅ OCH DÅ FÖR ANNARS FÖRLORAR MAN TILL SIST FORMEN PÅ SIN EGEN NAGEL OCH DET KAN ÄVEN BLI OFRÄSCHT OM MAN INTE HÅLLER KOLL OCH KAN TEX FÅ SVAMP VID NAGELN, OCH DET ÄR JU INTE FRÄSCHT. SÅ DÄRFÖR PAUSAR JAG LITE NU. MEN NÄR VÅRSOLEN TITTAR FRAM SÅ BLIR DET FRANSKT IGEN

AHA SKIN PLAN 20% SKIN CONCENTRATE

Detta är Skin Plans "Fruit Acid Peeling" AHA 20% concentrate som jag har köpt på ELEVEN.SE och det känns faktiskt för första gången på länge när jag provar en hudprodukt, att det blev en förbättring. Hoppas!

Då ska vi se om AHA hjälper mot pigmentfläckar

Jag vet inte hur länge jag har hållt på med att få ordning på min hy. Trots att jag VET hur man ska göra så gör jag ändå tvärtom. Varför??? Först solade jag alldeles för mycket fram till jag var 26 år och sedan har jag ätit FÖR mycket godis genom tiderna, typ ett ton om året. Nu har jag lugnat mig och föredrar OFTAST mörk choklad( 70% hallon eller apelsinsmak) och då blir det inte så mycket slaggprodukter som lägger sig i kroppen och tynger hyn och kroppen. Men pga att jag inte för sova ut heller någon gång så hinner inte hyn återhämta sig som den ska. Jag tycker mig ha provat allt och visst får jag nästan panik när jag ser bilder på tjejer som har helt slät och fin hy. Jag vill också ha det!
Nu har jag köpt Skin Plans AHA 20% som är en syra som kan hjälpa till att släta ut fina linjer, porer och pigmentfläckar. Jag provade den igårkväll, och det ser faktiskt ut som att det har gjort lite nytta. Jag är VÄLDIGT skeptisk för jag tycker att jag har provat allt på marknaden och oavsett vad många har utlovat har det inte hjälpt på mig :(( Men jag har låtit hyn vara lite och försökt att inte hålla på för mycket och även ibland ta en liten powernap. Och vem vet, ska detta bli året då jag kan släppa det här med min hy och bara vara helt nöjd.( det hjälper ju knappast att ha en syster som har haft typ EN pormask i hela sitt liv). Men jo , det känns bättre med hyn idag. Tyvärr får man bara använda den 1-2 gånger i månaden. Men det kan ju vara smart att börja nu på tidiga vårkanten , för att hyn blir extra känslig mot UV-strålar och man ska ha helst använda en ansiktscreme som har solskydd. Sätter strax in en bild på AHA från Skin Plan.
Hej på ett tag.

GODMORGON SVERIGE!

GODMORGON SVERIGE, ELLER JA HM, MÅNGA HAR VÄL REDAN DRUCKIT BÅDE SIN  FÖRSTA, ANDRA OCH ÄR PÅ SIN TREDJE LATTE JUST NU,MEN JAG SKA PRECIS STARTA. LUGNT OCH FINT.  VARIT VAKEN HALVA NATTEN SÅ DÅ TYCKER JAG INTE OM ATT DRA PÅ I 190 OCH FÅ VÄRSTA PULSEN DIREKT. JAG VILL KÄNNA AV VAD DEN HÄR DAGEN HAR ATT GE. ÄR DET EN "ÄTA GRÖT MED OSÖTAD ÄPPLEMOS OCH KANEL, ELLER ÄR DET "ROSTMACKA MED SMÖR OCH SÖT JORDGUBBSSYLT". JA DET ÄR JU INTE SÅÅÅ LÅNG TID TILL BIKINIDAX OCH JAG ÅT SÄKERT ETT HALVT KILO GODIS IGÅRKVÄLL, SÅ OM JAG ÄR DET MINSTA VETTIG BORDE DET VARA EN "ÄTA GRÖT" MORGON: )

Lilla jag


MissLindas blog, tja låter inte helt fel

Flera gånger har jag tänkt att börja blogga och så börjar jag med något helt annat. Det är så, jag har alltid något på gång, och ibland tänker jag, kan jag inte bara ta det lite lugnt. Jooo det kan jag väl, kanske en halv dag, sen så måste det hända något.
Jag kan gå omkring i morgonrocken halva dagen och mysa med barnen,kolla nätet, läsa nån bok. Men sen så måste jag sätta fart. Och bara GÖRA NÅGOT. Att "bara" vara mamma och jobba deltid och ha en internetbutik och 2 vovvar och ja just det, det räcker inte. Är jag inte nöjd. Jo absolut. Jag är nöjd med livet. Men man kan alltid göra något mer, prestera bättre, komma på en bra affärside...något.
Och detta "något" blev idag att börja blogga.
Naivt nog trodde jag att jag kunde få ha "bara" mitt namn, Linda men efter säg 30 försök med olika namn så till sist var Miss Linda ledigt så tja det låter inte helt fel. Ok det säger inte WOW eller yiihaa precis men det måste den kanske inte heller. Men jag hade varit nöjd med Linda helt kort och gott. Men så är livet, det är nästan bara alltid nästan precis som man/jag önskade. Och det är väl det som gör att man/jag vill fortsätta kämpa för att kanske kanske så blir det där nästan till ett 100%

Välkommen till min nya blogg!

Så hjärtligt välkomna till, inte bara min "nya" blogg, men..tada min "första"blogg.


RSS 2.0