...ytterliggare en dag med sooool...underbara väder...

Annars blåser det AAAALLTIIIID i helsingborg, men de här dagarna har det varit så stilla. Varmt och skönt. Kommer inte ihåg någon gång när de tär +21 i slutet av september. Det är bara till att ta vara på dagarna och varandra, och passa på och få lite sooool=)

KANSKE BORDE SOVA

JAPP, SÅ TRÖTT O ÄNDÅ SITTER JAG HÄR--NEJ NU...GONATT=)

Underbara väder...strunta i alla måsten och gå ut...

Strunta i alla måsten. Ut i det fina vädret. Gör vad som helst, någonting eller ingenting...men gå ut...
Vi behöver solen efter den här regniga sommaren...så hoppa städning och allt annat...det finns tid att städa när höstregnet kommer =)
Själv har jag tagit av strumporna och sitter med en kopp kaffe i solen tillsammans med barnen...jo jag har oxå mycket att göra men jag hoppar det just nu=)

gröna tomater va det ja=)


Jordgubbar i slutet av september...och tomater på gång...

Jag SKA ha jordgubbar från denna regninga sommar, flyttat den stackars jordgubbsplantan så fort det kommit en solstråle...och NUUU i slutet av september så kommer det flera fina röda jordgubbar...så härligt...och tomater är oxå på gång=)

och det här med "zipperalls" ...ser ut som jättebebisar..

förstår inte modet med zipperalls. Såg en tjej klädd som en jättebebis, en stor cerise zipperal på sig...såg ut som en förvuxen bebis. tom snyggare att gå ut i en pyjamas...
säger som min chef sa...ser ut som en Teletubbie,,,hahhaha=)

gladiolus...

doftar underbart...omöjligt att få med hela stjälken...

mer bilder...


så fina örhäng från min man...smockade med cubic varav "blänkandet"

riktigt fina. ska ta en bättre bild dock. Min man köpte dom på LYXXA. I love=)

Nice karaff från Eva Solo...fräsch...


...o lite till...


...en del av mina fina presenter jag fick...vill ni ha tips, titta in...


...mer blommor...flowers make me happy...=)

mamsen vet verkligen vilken smak jag har...this is me=)

Min Mikou älskar solen...puss


...fler blommor...


En liten del av mammas fantastiska komposition av blommor..


Underbart söndagsväder....


SKOJA ATT MAN ÄR TRÖTT EFTER 2 SÅNA HELGER...

JAG ÄR INTE VAN MED FEST 2 HELGER I RAD MER...OCH DET KÄNNS FAKTISKT GANSKA NICE OCH INTE VARA EN RUTINERAD FESTPRISSE UTAN JAG KÄNNER FAKTISKT, ATT JAG HAR HAFT KUL, MEN SKULLE VERKLIGEN INTE KUNNA FESTA FLERA HELGER I STRÄCK. NIX INGET FÖR MIG...FINNS JU SÅ MYCKET ANNAT ATT GÖRA. JAG BLIR JU SÅ SEG DAGARNA, (MÄRK DAGARNA INTE DAGEN =) EFTER SÅ JAG FÖRLORAR SÅ MYCKET TID BARA FÖR ATT FESTA EN HELG SÅ GÅR FLERA DAGAR FÖR MIG, OCH DET HAR JAG INTE RÅD MED TIDSMÄSSIGT. MEN KUL HAR JAG HAFT OCH KOMMER ATT SE TILLBAKA MED GLÄDJE PÅ MITT FIRANDE...MEN NU ÄR DET DAX FÖR ANDRA TAG


Tack

Tack för (ännu en) underbar kväll och alla fina presenter. Natti

hrm...övar fortfarande på all bloggteknik=)


PUSS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

..VI SES IMORN=)

ok tjejer...kolla här...ska jag behålla de här stövlarna eller inte...hjälp till nu=)

ok tjejer, vad säger ni? ska jag behålla d här stövlarna eller inte? skinnet känns mjukt o fint men vet inte om skinnet är för brun/rött. Ska dom inte vara lite brunare? För jag behöver en låg stövel(altså inte i skaftet utan i klacken) Jag har några svarta stövlar med hög klack, men dom kängerna jag har med lågt skaft och låg klack måste kastas för dragkedjan sönder nästan. Men samtidigt behöver jag väl en brun stövel? För jag har även en lejongul stövel. Om jag inte ska ha denna, skicka gärna tips på en stövel, länk eller bild på någon grym stövel. Den får inte vara för anonym om den när svart utan då måste det vara någon snygg detalj. För mina andra svarta är helt släta...
Så en snygg svart lr brun stövel helst med låg klack och lite ovanlig. och altså inte länkar på en hel sida utan på en specifik stövel...för jag behöver hjälp=)

kom gärna med tips på mat som jag kan bjuda på

inte fööör enkelt men ändå inte 10 rätters menyer =)

hm...vad ska jag bjuda på för mat imorgon...

Först tänkte jag göra en höstgryta, sen tänkte jag"ja men här är en hel del att städa hemma", ska jag beställa smörgåstårtor? hm...inte sugen på det. MEN, min goa potatisgratäng och marinera lite kycklingfile och ha en fräsch sallad till? Med ruccola bulgarisk feta och oliver? ja, why not?
Och känner INTE för en gräddtårta eller nåt. Gör gärna till min man eller barnen när dom fyller år men jag är själv så jäkla nöjd med Frödinges chokladkaka, och en klick grädde eller vanliljglass till det så jag nöjer mig faktiskt.
(ja om jag nu inte ångrar mig, för så fort jag får lite extra tid över, så tänker jag alltid, men jag hinner ändå och så helt plötsligt har jag gjort några tårtor med...mitt i natten typ. Well thats me.

Men visserligen igen mår jag inte helt 100, inte ens 50...idag så vi får se. Nu ska det iallafall börja städas o grejjas

tjingeling

...INGA ORD FÖR DENNA MORGONEN...

.INGA ORD FÖR DENNA MORGONEN...

Mina sötizar

ja Mikou har ryggsäck på sig, gillar att bära saker på ryggen och klä sig fint...måste ju synas när man bara väger 1.5 kg

Tänder ljus för er som inte haft den bästa dagen....


Ok, jag fuskade idag då...

det är inte ofta jag inte gör hemlagade köttbullar men OM jag fuskar blir det Findus stora frysta köttbullar. Jag e inte förtjust i mamma Scans köttbullar, som luktar...skumt när man öppnar paketet, jag menar, vilket kött håller i 1 månad om det inte är fryst om man inte tillsätter diverse tillsatser. Därför blir det Findus;)

Behövde jag verkligen ett par stövlar till...men jo det klart..

och miljövänlig är jag oxå för jag säljer ju mina oanvända Timberland, så då tar jag ju vara på nåt annat=)...duktig som bara den.

ska fota mina nya...sen sen sen...inte tiiiid nu.
kjam

nuuuu, börjar det kännas lite bättre....

vilat mig lite, och nu ska jag snart piggna till...yiiihaaaa

....mjukt morotsbröd med smör. En kopp kaffe med mjölk...

nej inte kräksjukan, men mår fortfarande väldigt kass. Har en hel del att göra, MEN det händer liksom inget. Energin är borta. Och jag som annars är superenergisk. Jaja, det kommer tillbaka. Nu ska jag äta lite mjukt morotsbröd med smör på. En kopp kaffe med mjölk och en energibrustablett. SÅ ska det nog fixa sig=)


INTE KRÄKARSJUKAN...

JAG ÄR INTE NEGATIV PÅ NÅGOT SÄTT, MEN HM...KÄNNS SOM JAG HÅLLER PÅ ATT BLI RIKTIGT SJUK...ELLER SÅ ÄR JAG BARA UTMATTAD. VAR JU REDAN SJUK NÄR JAG SKULLE HA MIN FEST I LÖRDAGS, OCH SEDAN INTE SOVA ALLS PÅ DET PÅ NÅGRA DYGN, (ELLER 5 ÅR DVS) SEN MYCKET OCH TÄNKA PÅ NÄR MAN SKA BYRA JOBB. MYCKET INFO. MEN KUL SÅ KUL = )

MIN SON SER PÅ FILM OCH VILL INTE LÄGGA SIG, OCH JAG SITTER HÄR O MÅR ILLA OCH HAR ONT I MAGEN. VET ATT DET HAR GÅTT KRÄKSJUKAN PÅ DOTTERNS SKOLA, MEN HON HAR INTE FÅTT DET SJÄLV ÄNNU. TYCKER DET ÄR LITE TIDIGT FÖR KRÄKSJUKAN, BRUKAR VÄL INTE KOMMA IGÅNG SÅÅÅ TIDIGT ELLER???

NÅJA, JAG SKA TA DET LITE LUGNT DE HÄR DAGARNA, SEN SKA JAG GE LITE FINA TIPS PÅ UNDERBARA KRÄMER JAG PROVAT OCH KÖPT.  OCH SOM FAKTISKT HAR FUNKAT = )


PS...KOLLA NI IN MINA ANNONSER...KOM GÄRNA MED BUD...BEHÖVER PIGGAS UPP; )


Men va jobbigt med alla som vill göra reklam för sina "bloppisar"

Har ni inga bättre kommentarer så ge er. Reklam för era bloppisar får ni göra själva ju. Pallar inte godkänna era kommentarer som bara säger "kika in på min bloppis". Jag gör inte reklam för min blogg på era sidor. Välkomna att kommentera om ni har något vettigt att säga=)

Otrolig huvudvärk...men så kuuuuuuuuuuuul

Värsta huvudvärken ever. Inte konstigt med en sån riktig röjarkväll. Hade så kuuuuuuuuuul. Orkar inte ens dra alla kuligheter just nu, mår inte sååå bra. Men imorgon e jag på g igen :)


Detta tänkte jag ha på mig imorgon....

DETTA VILL JAG NOG HA PÅ MIG IMORN. KLÄNNINGEN ALDRIG ANVÄND SÅ DET PASSAR VÄL EN FEST.SKÄRPET ÄR MITT FAVVO, FRÅN BYOUNG, HALSBANDET FRÅN FRIIS&CO, ARMBANDET FRÅN FLASH, OCH STÖVLARNA ECCO FRÅN SCORETT. JA JUST DET, HÅRET HIHI, KÖPT PÅ TRADERA=)

NEJ NEJ NEJ

JAG FÅR INTE BLI SJUK NU, HAR JU MIN ENA 35-ÅRS-FEST IMORGON, MEN JAG HAR ONT I HELA KROPPEN, TÄPPT I NÄSAN OCH KRAFTIG JÄKLA HUVUDVÄRK=(

MEN  I VILKET FALL SÅ HAR JAG FIXAT MATEN NU, OCH HAR TOM HUNNIT GÖRA EN KYCKLING GRYTA TILL LUNCHEN IMORGON, SKA  JU JOBBA FÖRST. UNDER TIDEN ÄR NOVA HOS SIN BÄSTIS PÅ KALAS. SEN HEM OCH STÄDA DET SISTA. SKA SÄTTA IN TILL EXTENSIONS/CLIP-ONS I HÅRET IMORGON TÄNKTE JAG. DET ÄR JU INTE OFTA JAG ANVÄNDER DET, MEN ÄR DET FEST SÅ ÄR DET.
MEN FÖRKYLNINGEN STÖR MIG.HAR HÄLLT I MIG 3 ST"EMERGENCY"BRUSTABLETTER FRÅN "LIFE" OCH DOM BRUKAR HJÄLPA ELLER LINDRA NÄR JAG BÖRJAR BLI FÖRKYLD, MEN INTE IDAG TYDLIGEN.

JAJA, ATT GNÄLLA HJÄLPER INTE, SÅ JAG SKA SMILA VIDARE....SKA LÄGGA UT VAD JAG TÄNKT ATT HA PÅ MIG IMORGON...

övar mig på koder och html

ni får ha lite överseende med att jag håller på och "grejjar" och ändrar inställningar och annonser hit och dit. Det här är relativt nytt för mig, och är inte superbäst med koder och html men jag provar mig fram. Men råkar ni se en banner mitt över bloggen så är det bara jag som "övar" mig= )

ÄLSKAR MIN WALK-IN-CLOSET

JAG ÄLSKAR MIN WALK-IN-CLOSET! TACK ÄLSKLING FÖR ATT DU GÖR SÅ FINT TILL MIG = )

Vaknade med en underbar rosa himmel

Det bästa jag vet, när det är helt stilla ute. Allt som oftast blåser det ju i Helsingborg och det är inget jag gillar direkt, och därför är det extra mysigt när det är helt stilla. Och idag vaknade jag med en underbart rosa himmel.....så det känns som en GOD MORGON!

ok ok ok nuuu ska jag sova

gooonatt

TACK ALLA FÖR UPPVAKTNINGEN PÅ MIN DAG

JAG HAR ÄTIT SÅ MYCKET ATT JAG TROR JAG SKA SVIMMA. VI HAR SPELAT SPEL PÅ KING.COM MED BARNEN, SPELAT KORT, ÄTIT OCH BARA TAGIT DET LUGNT FÖR OVANLIGHETENS SKULL. T.OM VOVVARNA ÄR LUGNA.
JAG ÄR SÅ GLAD FÖR MINA PRESENTER OCH HAR HAFT EN MYSIG DAG. FAMILJEN HAR TAGIT HAND OM MIG=)
OCH TACK ALLA FÖR UPPVAKTNINGEN PÅ MIN DAG...SOV GOTT

glöm inte att stöda barnfonden


TITTA SÅ FIIIIINA BLOMMOR...............




TITTA SÅ FIIIINA BLOMMOR JAG FICK AV MIN MAN NÄR HAN KOM HEM FRÅN ARBETET=)

LITE FLER TIPS PÅ TÅRTOR ÖNSKAS = )

LITE FLER TIPS PÅ TÅRTOR ÖNSKAS = )

FESTNAGLAR...NAILS NAILS

ALLTID LIKA NÖJD MED MINA NAILS NÄR MAYSA PÅ FRISYRMAKARNA FIXAR DOM! JAG BRUKAR ALLTID(NÄSTAN) HA FRANSK MEN NY VILLE JAG HA NÅGOT FESTLIGARE MED TANKE PÅ HELGEN = )
HÅLLER BRA SOM FAN MED! MEN SÅ BLEK JAG VAR...ÄNNU VÄRRE PÅ BILD;) FUNDERAR PÅ EN SPRAYTAN IMORGON. HAR HELT BOJKOTTAT SOLARIUM SEDAN JAG BLIVIT FLÄCKIG I HYN EFTER MÅNGA ÅRS SOLANDE, MEN IBLAND BLIR JAG SÅ SUGEN PÅ ATT SOLA SOLARIUM MED NEJ, JAG HAR LOVAT MIG SJÄLV ATT INTE GE EFTER. SÅ DET FÅR BLI EN SPRAYTAN! MEN HOPPAS DET BLIR EN NICE TON. CATFLASH I HBG HAR BRA RYKTE OM SIG MED SPRAYTANNING SÅ JAG KANSKE SKA TESTA...NÅGON SOM VET HUR LÄNGE DET HÅLLER NORMALT?


35-år idag! Grattis till mig =) HJÄLP MIG VÄLJA TÅRTA!

IDAG ÄR DET MIN 35-ÅRS-DAG. KÄNNS SÅ MYSIGT. FICK JÄTTEFINA ÖRHÄNGE I SILVER MED MASSOR AV CUBIC BÅDE PÅ IN OCH UTSIDAN AV SJÄLVA RINGEN. SEDAN MASSOR AV ANDRA FINA PRESENTER. BARNEN HADE GJORT TECKNINGAR OCH PYSSEL=) OCH I EFTERMIDDAG SKA MIN MAN KÖPA MED SIG LAX OCH RÄKSTUBBE HEM FRÅN OJ! SOM HAR ENLIGT MIG OCH MÅNGA ANDRA DOM FRÄSCHASTE SMÖRGÅSTÅRTORNA I HELSINGBORG! MEN NU TILL NÅGOT ANNAT! VAD SKA JAG HA FÖR TÅRTOR?
IDAG SKA VI "BARA" HA KLADDKAKA(FRÖDINGES) MEN I HELGEN SKA VI HA LITE GODA VINER OCH UNDRAR OM NI HAR NÅGOT TIPS VAD SOM JAG SKA HA MED LITE"VUXNARE"SMAK? OCH VAD SKA JAG HA FÖR TÅRTA NÄSTA HELG? DÅ BLIR VI FLER. SKA HA MAT OCH VIN, MEN EV SKA BARNEN VARA HEMMA SÅ DET BLIR MER FOLK, MEN LUGNARE GIVETVIS....LITE TIPS SKULLE VARA FINT, SOM EN PRESENT PÅ MIN DAG = )

KÄNNS SOM MIN VOVVE HAR BEBISAR I MAGEN

HON(DIVA) ÄR VERKLIGEN INTE SIG SJÄLV. HON SOM BRUKAR KASTA SIG ÖVER MATEN, LÄMNAR ALLT TILL MIKOU ISTÄLLET, SOM BÖRJAR BLI TJOCK SOM EN BOLL. HON SITTER BARA OCH TITTAR DJUPT IN I MINA ÖGON. KAN DET VARA ATT HON SKA HA BEBISAR? TYCKER DET KÄNNS SÅ...VI FÅR VÄL SE OM NÅGRA VECKOR

Lilla jag....


En dag kvar......grattis till mig

tills jag fyller 35 år! Ja jag vet. Barnsligt! Men jag tycker det är jätteskoj att fylla år! Jag är värre än min 7 åring hihi
Jag städar, grejar och storstädar för att jag vill ha det fint på dagen d = )
Imorgon ska vi äta räk och laxstubbe. Och ha kladdkaka med grädde till. Mmmmm...gott.
Sen ska vi bara mysa och spela kort eller fia med knuff. Bara ta det lugnt. Sällan vi gör det så det ska bli mysigt

Grattis till mig!

FINNS DET NÅT TRÅKIGARE

ÄN ATT SORTERA STRUMPOR, SÅ JÄKLA DRYGT.DAMMSUGER O MOPPAR HELA HUSET 10 GR OM HELLRE...USCH. LÄMNAR DET TILLIMORGON HIHI

AJ AJ ONT I RYGGEN. DAX FÖR AKUPUNKTUR...

RIKTIGT JÄKLA ONT I RYGGEN. DAX FÖR AKUPUNKTUR KÄNNS DET SOM. DET FUNKAR PÅ MIG, MEN HAR JU INTE HAFT TID ATT GÅ DIT, MEN NU FÅR JAG BOKA TID,OM JAG SKA 2 FESTER 2 HELGER I STRÄCK. DÅ KAN MAN INTE HA ONT JU: )
JEPP, SKA RINGA O BOKA TID IMORGON BITTI....

MANNEN PÅ VÄG HEM MED PIZZA. LÄNGESEN SIST SÅ DET SKA BLI GOTT. JAG TYCKER I PRINCIP ALL MAT ÄR GOD, BARA DET ÄR VARIERAD MAT. KAN INTE ÄTA SAMMA ELLER LIKNANDE MAT, 2 DAGAR I STRÄCK ELLER SAMMA FLERA GÅNGER I VECKAN. NEJ DET MÅSTE VARA BLANDAT.KYCKLINGGRYTA MED GRÄDDE, SVAMP OCH FÄRSK TAGLIATELLE EN DAG, SUSHI DEN ANDRA, BIFFSTEK DEN TREDJE...MUMS

SKINNBYXOR! HÖSTENS MÅSTE!

SKINNBYXOR ÄR VERKLIGEN ETT AV HÖSTENS MÅSTE! OM DU VILL HÄNGA MED. DET HÄR BYXORNA ÄR RIKTIGT NICE OCH ÄR FRÅN MANGO. REJÄLT SLIMMADE OCH PASSAR LIKA BRA TILL STÖVLETTEN SOM DE SMALA STÖVLARNA, ELLER VARFÖR INTE TILL ETT PAR HÖGA STILETTER! DÄRFÖR ETT MÅSTE; )

KÄNNER MIG LAGOM BLÅST I STORMEN; )

JÄKLAR VAD DET BLÅSER! SÅ HÅLL I HATTEN IDAG. KÄNNER MIG LAGOM BLÅST I STORMEN.  BRA VÄDER ATT DELA UT "FLYGBLAD". NU SKA JAG LYSSNA PÅ FÅNGAD AV EN STORMVIND. NEJ VILKEN TRÅKIG HUMOR JAG HAR....MEN HAR INGET BÄTTRE FÖR MIG. SITTER O VÄNTAR PÅ ATT SMÄRTAN I MIN RYGG SKA AVTA, INTE VAN ATT SITTA STILL. DÅ BLIR MAN SÅHÄR...BLÅST.


usch tycker inte om när det stormar

nej det är obehaglig....inte alls mysigt.

BARA 10.30 OCH REDAN VARIT HOS TANDLÄKAREN, FIKAT PÅ FAHLMANS

JODÅ, VAR UPPE TILL MIDNATT, SEDAN UPP IGEN 6.15. OCH JAG SOM INTE ÄR MORGONPIGG. MEN NOVA SKULLE TILL TANDLÄKAREN. SÅ IVÄG DIT. DET GICK JÄTTEBRA, INGA HÅL OCH NOVA FICK TATUERING OCH EN SHREKTANDKRÄM(GRÖN AV AVUND HIHI). PÅ GRUND AV DET SKÖNA VÄDRET TOG VI ÅRETS EV SISTA FIKA UTOMHUS, PÅ FAHLMANS. NOVA FICK I SIG BÅDE SLÄT BULLE, COCOSBOLL OCH CHOKLADMJÖLK. NOVA TYCKTE DET VAR MYSIGT ATT FÅ LITE ENSAM TID MED MIG-LIKASÅ TYCKTE JAG=) SEDAN HEM IGEN, HÄMTA RYGGSÄCK OCH VOVVAR OCH SÅ GICK VI TILL SKOLAN. HEM IGEN. TA LITE KAFFE TILL. LETA FRAM VAD JAG SKA HA PÅ MIG I BUTIKEN- OCH IVÄG IGEN....



GLÖM INTE NI SOM VILL HA EN LÄGENHET I HELSINGBORG, EN 3A ATT KONTAKTA TEGLETS FASTIGHETS AB I GBG, FÖR ATT HYRA DEN;)

HA EN SKÖN DAG!

Så då rusade den här helgen förbi

Ja, om man jobbar hela helgen så går det undan...nya tag imorgon.

PS VAR DET NÅN SOM VILLE HA EN LÄGENHET.....

SOM I GÅRDAGENS BLOGG SKREV JAG OM SYRRANS LÄGENHET SOM ÄR LEDIG OMGÅENDE....EN 3 CENTRALT I HBG....RING TEGLETS FASTIGHETS AB I GBG OM DU VILL HA DEN.

DÅ VAR DET FÄRDIGJOBBAT FÖR IDAG...

JAPP, DÅ VAR DET FÄRDIGJOBBAR FÖR IDAG. BÖRJADE VID LUNCHTID. MYCKET FOLK PÅ VÄLA IDAG. EFTER JOBB VAR DET DIREKT UT PÅ EN RASK PROMENAD MED VOVVARNA OCH SEN IN OCH LAGA MAT. NU SKA JAG KOLLA NÄTET LITE....SEN ÄR DET UPP OCH JOBBA IMORGON IGEN....TREVLIG HELG

DAVID GUETTAS NYA"PARIS" OCH "GLASGOW" GIXAR FEST STÄMINGNEN

JEPP, HE IS STILL DOING IT, DET NYA ALBUMET ÄR RIKTIGTBRA. "PARIS" OCH "GLASGOW"FIXA FEST STÄMNINGEN.

LEDSEN MARIA MONTAZAMI MEN YSL NO 26 ÄR SNYGGARE ÄN DIN NYA SIGNATUR NUDE FRÅN MAKE UP STORE

JO DET ÄR SANT. YSL s no 26 ROUGE PURE SHINE HAR EN SNYGGARE OCH KRÄMIGARE LOOK PÅ ÄN  DITT NYA MAKE UP STORE LÄPPSTIFT. ÄVEN BUDGETVARIANTEN LUMENEN LINGONBERRY LIP LAQUER NR 2, SOM DOCK HAR LITE MER TONER, ÄR RIKTIGT NICE. OCH DEN ÄR PARABEN FRI VILKET ÄRETT STORT PLUS. TROR ATT MITT YSL LÄPPSTIFT KOSTADE CA 275.- OCH LUMENE CA 120:-

LEDIG LÄGENHET I HELSINGBORG! EN 3 A. OMGÅENDE

MIN SYSTER HAR FÅTT EN NY LÄGENHET OCH SÄGER IDAG UPP SIN LÄGENHET I HELSINGBORG. HYRESVÄRDEN "TEGLETS FASTIGHET AB" SÄGER ATT DET KAN TA TID INNAN DOM HITTAR EN NY HYRESGÄST, SÅ DOM LÅTER HENNE STÅ MED DUBBLA HYROR. MEN JAG TROR ATT HUR MÅNGA SOM HELST VILL HA EN 3 A CENTRALT, 1 MIN FRÅN SHOPPING, BIO, CAMPUS, 3 GYM, OCH KOLLEKTIVTRAFIK. SÅ OM NÅGON ÄR SUGEN PÅ EN 3 A CENTRALT OMGÅENDE, HÖR AV ER TILL TILL TEGLETS FASTIGHETS AV I GÖTEBORG FÖR MER INFO.

Min lilla Diva fyller 2 år =)

Min chihuahua tik Diva fyller 2 år idag! Grattis din lilla busa! Ska köpa hem något gott till dig idag = )

IMORGON ÄR DET DAX O FIXA NAGLARNA OCH KLIPPA HÅRET

Jag älskar när det är dax att fixa naglarna. Jag vill alltid ha nya fräscha tippar. Jag klipper alltid ner mina egna naglar. Just för att oftast är den vita tippen mycket vitare än den egna nageln och då tycker jag att den är fräschare att klippa ner sina egna naglar helt och sätta helt nya tippar än att göra refill/påfyllnadd. En smaksak but I like = )
Vill även "toppa"mig. Ska försöka att äntligen låta håret bli riktigt långt och växa ut....

Nu ska jag tvätta av maken med min favvo Estee Lauder...

Sov gott alla

Rensat ut min walk in closet-IGEN-

Kan inte fatta att det blir stökigt så snabbt i min walk-in. Och i källaren på skinnsoffan(ja vi ville inte kasta den när vi köpte en ny till vardagsrummet) så fylls den så snabbt med kläder...jag städar hellre alla 3 våningarna än att sortera kläder och strumpor- så jäkla tråkigt!. Och även rensat ut min walk-in closet-IGEN. Men DENNA gången ska jag inte vara slarvig hehe. Ok, visserligen hänger allt i färgkoder, från vitaste vitt till svartaste svart. Men det blir snabbt en hög med kläder när jag byter om snabbt. Men jag är iallafall ordentlig med mina nya svarta skinnstövlar. Alltid nåt;)

Vad ska jag önska mig i 35-års-present? Tips tack!

Jag fyller 35 år den 15 september och jag som alltid vill köpa något, har fått en fullständig blackout. För om det är en "vanlig" födelsedag, så kan jag ju önska mig tex en fin ansiktscreme eller pengar. Men nu när det är 35, så vill jag önska mig något mer som ett minne. Egentligen är min Calvin Klein klocka inte så fin längre...kanske ska ta mig en titt på Rydbergs Ur, dom brukar ha en massa fina klockor. Jag tycker om DKNY klockor...och Guess. Men jag är lite besviken på Guess just nu. Har det senaste året fått ett Guess halsband av min svägerska och ett armband av min man, men guldfärgen har gått av helt, fast jag har förvarat det fint i sin box och knappt använt dem. inte kul.
Men är det någon som har ett fint tips på en fin 35 års present, så tipsa mig gärna= ))

Lilla Saga fyller 8 år idag!

Min systerdotter Saga fyller 8år idag! Kan inte förstå att det redan gått 8 år sedan hon du föddes hjärtat!
Min syster gjorde ett litet"surprise"kalas till henne igår. Jättemysigt =)
GRATTIS igen lilla gumman!

FREDAGSMYS??? NJAE... KNÄPPT SYNDROM

DET HÄR MED FREDAGSMYS TYCKER JAG FÖRSLÖAR HELA SVENSKA FOLKET SOM HAR SATT I SYSTEM ATT, NÄR MAN REDAN HAR VAGNEN FULL AV GRILLCHIPS, COLA, DIPP, BALLERINAKEX, SNABBMAT OCH 3 KG LÖSGODIS, FÅR PANIK NÄR DOM INSER ATT DOM HAR GLÖMT POPCORN OCH CHOKLAD.

JAG ÄR SJÄLV EN GOTTEGRIS, MEN KAN INTE FÖRSTÅ TÄNKET ATT BELÖNA SIG MED NÅGOT SOM INTE ÄR BRA FÖR KROPPEN. VARJE FREDAG. HUR PIGG OCH GLAD KÄNNER MAN SIG, ATT GÅ UPP PÅ MORGONEN OCH VILL GÖRA NÅGOT AV HELGEN, HUR ORKAR MAN MED ALL KOLSYRA, FÄRGÄMNE OCH ALLT KOFETT FRÅN LÖSGODISET SOM LIGGER I MAGEN OCH BARA DALLRAR. KROPPEN VET KNAPPT VART DEN SKA GÖRA AV ALLT. GISSA KAN MAN;)

SKULLE DET INTE VARA GODARE MED EN GO PROMENAD, IN OCH ÄTA EN GRILLAD KYCKLING MED AVOKADO, RUCCOLA OCH EN BIT REN CHOKLAD( GIVETVIS FAIRTRADE) OCH EN GO KAFFE EFTERÅT? MÅR MAN INTE BÄTTRE DÅ NÄSTA DAG OCH KAN HA EN ENERGISK OCH NICE HELG? BARA UNDRAR...
SJÄLV ÄR JAG ÄNDÅ INTE HEMMA FÖRRÄN KL 21 SÅ JAG HINNER ÄNDÅ INTE SITTA O TRYCKA I MIG HEHE. SEN ÄR DET UPP IGEN KL 07.00
MEN VISST, JAG SA INGET OM LÖRDAGSMYS....KANSKE DET ÄR NÅT!

TREVLIG HELG IALLAFALL =)

VISSA HUNDAR FRYSER FAKTISKT

JAG HAR 2 ST CHIHUAHUOR.HANEN ÄLSKAR ATT HA KLÄDER PÅ SIG, VILL OFTA GOSA NER SIG UNDER FILTAR OCH VILL HELST INTE GÅ UT I KYLAN...TIKEN ÄR INTE INTRESSERAD ETT DUGG. TIDIGARE HAR JAG HAFT BOXRAR OCH ÄR ÄVEN UPPVÄXT MED EN STOR SCHAFER. DEN ENA BOXERN HUTTRADE ALLTID OCH FRÖS NÄR DET VAR RUGGIGT UTE, MEDAN DEN ANDRE INTE GJORDE DET. FICK EN KOMMENTAR INNAN ATT VEM KLÄR SIN HUND, JO DEN SOM HAR EN HUND SOM FRYSER OCH INTE VILL GÅ UT I DET SKITVÄDER VI OFTA HAR I VÅRT  KÄRA LAND. SÅ MIN ENA HUND KLÄR JAG GÄRNA FÖR ANNARS FRYSER HAN OCH VILL INTE UT OM DET BLÅSER O REGNAR, MEDAN DEN ANDRA BARA OM DET ÄR VARGAVINTER....SÅ NU HAR DU SVAR PÅ DEN FRÅGAN ;) VOVV!

RSS 2.0