Sorterat mina kläder..oki inte ALLA men många hehe.

Jag har sorterat mina kläder, ja en del av dom, inte ALLA, har ju inte hela natten på mig hihi. Men jag har nog aldrig varit såååå slarvig med mina kläder som jag har varit nu. Just för att jag går och väntar på att min walk-in ska bli färdig. Men det är ju inte lätt, min man renoverar i hela huset så ibland går något annat före...men snart.
Och då ska jag vara sååå duktig. Antingen ska jag hänga och lägga dom i färgordning...eller i kategori. Men det blir nog rörigt. ok, finkläder kan ju hänga för sig själv i färgordning, medan vardagsfina och basplagg tillsammans i färgordning. Det låter väl bra? Eller? Tips? Anyone???Anyone???Nu fick jag en sån flashback från när jag var "liten"- "Ferris Buelers day off" hihi. Tönt...men den var rolig då ifallafall. Nu ska jag ta mig en sån "zyx" från apoteket, som ska och lindrar faktiskt halsont. Mer än andra halstabletter. Problemet är bara att man får max ta 3 om dan. Men det var nog kört redan vid lunchtid. Ops=0

Nu ska jag försöka sova.

halsfluss???

Vet inte om jag och lillkillen fått halsfluss, det går visst på dagis, men det känns ändå bättre idag...hoppas att det ger sig...ska ju göra en 3-rätters middag, till tjejerna på jobb. Äta lite gott och dricka lite vin. Det är ju ändå 2 dagar kvar så jag får hoppas att vi håller oss friska och pigga. Men svårt när vädret pendlar så hela tiden. Helt slut på energi är jag. Tänker positivt ...men det tar ändå emot. Får väl dricka lite mer energi dryck, äta lite rökt lax och en avokado och fylla på med energi....

Min lilla vovve mår dåligt idag

Min annars så pigga och överaktiva chihuahua tik mår inte så bra. Igår kväll bara plötsligt förändrades hon från en total stalker, så for jag rör på mig mig springer hon efter mig i huset non-stop, till en sängliggande, trött och ledsen liten hund. Hon brukar "dammsuga"golvet med nos och mun, men nu vill hon inte ens dricka vatten så jag fick ge henne vatten i en liten medicinspruta. Idag så viftade hon iallafall på svansen när jag gick upp, men Diva brukar vara riktigt explosiv och totalt överaktiv men ville inte ens gå ut och kissa : (. Får passa henne över dagen och se, annars blir det nog veterinären.



Sugen på att fixa i trädgården

Nu är jag så sugen på att fixa i trädgården. Just för att vi har en liten trädgård med trädäck borde det inte vara så svårt, men jag har hela tiden väntat på att vi ska renovera färdigt inne först och fixa min lilla "walk-in closet". Vi har tänkt och måla om huset och köpa ny terassmarkis, olja trätrallorna och lägga nytt gräs. Så därför har vi bara gjort det nödvändigaste ute, typ rensa ogräs klippa gräset och satt ut blommor i krukor som passar sässongen. Men nu är jag trött på att vänta. Jag vill plantera och fixa allt. Jag vill ha en vindruvsranka,olivträd och massor av vita och rosa blommor. Får nog ta mig en sväng till Plantagen och Flowerteam för att göra det lite finare. För samtidigt om man ska dra upp allt sen o lägga nya rabatter och gräs vill jag kanske inte lägga för mycket pengar på något som man sedan kastar. Men lite fint kan jag ju göra;. Tacksam för tips till en liten trädgård!

Underbara sooool

Så skönt med så fint väder! Ska ut på långpromenad med vovvar och barn! mys mys

Måndag...igen

Så trött när det är måndag och jag har jobbat helgen, och ska jobba idag med. Ny vecka, nya tider att passa...idag hade jag gärna suttit inne och tittat på filmer och sedan gått en lång lång promenad...men tyvärr det är måndag...igen. Tyckte precis att det var måndag...typ i förrgår! Nåja, iväg med lillkillen till dagis, ut med vovvarna och sedan iväg till jobb! Åker buss och kommer att lyssna på "Platinum" och "Boom" med Snopp hela vägen till jobb. Det var väldigt väldigt längesen som Snoop gjorde något bra i musikväg men det finns faktiskt en hel del bra låtar på den nya skivan! ; )

SÅ SKÖNT VÄDER IDAG!

ÄVEN OM JAG STÅTT INNE I BUTIKEN OCH ARBETAT HELA DAGEN SÅ BLIR JAG ÄNDÅ GLAD AV DET FINA VÄDRET!  ÄLSKAR SOL SOL SOL! ; )))))

Min sena lunch!

Helst av allt vill jag bara ta för mig av Paradis chokladkartongen, men när jag ser min celluliter på låren blir det hellre ägg ruccola avokado tonfisk solrosfrö  morötter o grov bulle...lika bra. Snart badsässong- ja inte bara det. Jag blir ju inte yngre, märker att ämnesomsättningen inte är ens som förra året. Men jag är ju snart 35 år så det gäller ju att hålla lite till hehe; )

Im back

Ja det har varit så mycket att jag la ner bloggandet ett tag för att reda upp allt!
Men nu är jag tillbaka ; )

RSS 2.0